RS ÖPPET HUS 2016

_DSC9788
Är du intresserad av att veta mer om utbildningarna och vardagen på Ridskolan Strömsholm? Då skall du boka in en resa till Strömsholm den 22 november och delta under årets Öppet Hus.  

Årets Öppet Hus på Ridskolan Strömsholm går av stapeln den 22 november. Som besökare bjuds du in bakom kulisserna och har möjlighet till pratstunder med både studerande och lärare vid Ridskolan Strömsholm. I stallar och ridhus är du välkommen in för att få veta mer om vardagen på Ridskolan Strömsholms olika utbildningar.

Några av de som finns att träffa är elever vid Ridsportgymnasiet Strömsholm. De finns på plats i Röda Stallet för att möta intresserade och svara på frågor om vardagen som gymnasieelev på Strömsholm.

Hippologprogrammet är Sveriges enda universitetsutbildning med renodlad hästinriktning. Studenterna delar med sig av sina kunskaper inom hippologi.

I Strömsholms egen smedja kan du träffa Strömsholms hovslagare som kommer hålla en auktion till förmån för Barncancerfonden.

Hästsportens Folkhögskola, svarar på dina frågor om vägen till ridläraryrket genom SRL-utbildningarna.

Varför skall jag besöka Öppet Hus på Strömsholm? 
Under årets Öppet Hus har du möjlighet att få svar på dina frågor om RS utbildningar och de möjligheter vi erbjuder dig för att kunna nå dina drömmar om en framtid inom hästnäringen. De som svarar på dina frågor är elever och studenter som går på Strömsholm idag, tillsammans med lärare och utbildningsansvariga.

Mellan vilka tider kan jag få svar på mina utbildningsfrågor?
Du möter de olika utbildningar på stationer i stallar och ridhus och de finns på plats på sina respektive stationer mellan klockan 17:00-20:00.

Välkommen!