RS AB söker en Redovisningsekonom/ Administratör

DSCF0519

Är du en trygg, proaktiv och ansvarsfull person med ett brinnande intresse för redovisning och administration? Har du flera års erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom och vill ta chansen att arbeta på en Riksanläggning inom ridsport? Då ska du läsa vidare!Beskrivning

Ridskolan Strömsholm RS AB söker en Redovisningsekonom/Administratör.

I denna breda och kvalificerade roll arbetar du tillsammans med våra Ekonomer med hela ekonomiprocessen rörande bolaget. Tjänsten innefattar löpande redovisning, fakturahantering, månadsbokslut, avstämningar av balans- och resultatkonton, skatte- och momsredovisning, kostnadsreserveringar, kontroll av månatliga reserveringar, ta fram årsredovisning och boka årsbokslutstransaktioner i samverkan med våra revisorer. Utöver detta kommer du att hantera ad-hoc uppgifter inom ekonomifunktionen samt överblicka flöden och processer. Utöver redovisning kommer tjänsten också att innehålla diverse andra administrativa uppgifter såsom att säkerhetsställa effektiva inköp, tävlingsadministration samt mindre personaladministrativa uppgifter.

Då företaget genomgår en förändring behöver vi en erfaren och trygg person som snabbt och effektivt kan komma in i arbetsuppgifterna. Därför tror vi att du har flera års erfarenhet av redovisningsarbete och självständigt kan analysera och lösa problem eller avvikelser, samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya system och rutiner. Som person är du lösningsinriktad och tycker att det är kul att ta dig an nya utmaningar?

Kravprofil

Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning.

Minst fem (5) års erfarenhet av brett redovisningsarbete, gärna från mindre bolag

Goda kunskaper i Excel

God ordning och reda

Vana vid processförbättringar samt ha en helhetssyn

Omfattning och tillträde

100 % (vi tillämpar 6 månaders provanställning). Placering på Ridskolan Strömsholm. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1 juni 2017.

Ansökan

Ansökan/CV personligt brev skickas till vår mail: ansokan@stromsholm.com senast 20 feb 2017. Vid frågor kan Controller Irené Lundström kontaktas på telefon: 0220-451 08 eller 070-536 33 43

Ladda ner annonsen>>


Ridskolan Strömsholm AB -Vi utvecklar kunskap, hästar och människor. Med 220 hästar, 320 studenter och 45 anställda, är vi en av Sveriges tre Riksanläggningar. Våra affärsområden är sport, utbildning och forskning. I det inkluderas även kurser, clinics och tävlingar. Vi arbetar aktivt med hållbar utveckling för miljön och är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi är Swedish Equestrian Center of Sport, Education and Research. Läs mer om oss på www.stromsholm.com